Author Topic: Invalid Item Folders - Red X  (Read 106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline regal180Topic starter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 57
  • Country: us
  • Gender: Male
Invalid Item Folders - Red X
« on: Dec 06, 2018, 05:29:26 PM »
Has anyone had this problem with an Invalid Folder message? I deleted the folder because I added some new items and when I added it back in the folders I get a " Invalid Folders" message with the red X on all the folders but the items are there in explorer and in the templates. Please help. Thanks (Using Autocad MEP 2019 with Fabrication.)

Offline WilliamNY

  • Active Member
  • **
  • Posts: 40
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: Invalid Item Folders - Red X
« Reply #1 on: Dec 06, 2018, 07:18:41 PM »
If I am understanding your issue correctly, the easy way to get that folder back is to delete it from Fabrication and then re-add it fresh.
Also, you might try restarting AutoCAD.

Offline CadDad

  • Premier Member
  • *****
  • Posts: 739
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: Invalid Item Folders - Red X
« Reply #2 on: Dec 07, 2018, 04:27:42 PM »
If the folder still exists in the Configuration path for Items then from CADmep "Folders" you should be able to right click on the root folder you want to place the new folder in and select "new folder" from the sub-menu and follow the instructions for naming the folder and creating the path.
AutoCAD, NavisWorks, Revit, Fabrication CADmep, Fabrication CAMDUCT, Fabrication ESTmep, Fabrication TRACKER