Author Topic: Database Help Needed  (Read 161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mdomerTopic starter

  • Active Member
  • **
  • Posts: 46
  • Country: us
  • Gender: Male
Database Help Needed
« on: Oct 11, 2019, 03:17:57 PM »
Hello All,

I am struggling to figure out why my newly made custom fields don't "stick."

First, I log in as full. Then I make a global custom field, it appears when you double click an .itm, and other users can see it.
 Fast forward to (1) CAD restart later, the custom data is gone and nobody else can see it either. Mind you, I can place new .itms in a service and modify other database things, and the changes stick just fine.

In previous versions, this was never an issue. We're using 2018 fabrication. I've put a support ticket in a couple weeks ago and haven't heard back yet.
« Last Edit: Oct 11, 2019, 03:21:12 PM by mdomer »

Offline Admin

  • Administrator
  • Premier Member
  • *****
  • Posts: 1359
  • Country: gb
  • Gender: Male
Re: Database Help Needed
« Reply #1 on: Oct 11, 2019, 07:42:37 PM »
Are you not asking the same thing that you already queried in one of your previous posts?

http://www.xtracad.com/forum/index.php/topic,16069.msg106670.html#msg106670
I do NOT offer support to forum postings via email, IRC or any form of instant messaging network. If you want help, ask here!

Offline mdomerTopic starter

  • Active Member
  • **
  • Posts: 46
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: Database Help Needed
« Reply #2 on: Oct 11, 2019, 10:21:34 PM »
You got me there. I was thinking maybe someone else would see it if I plopped it in another section of the forum.

Some people are wary of the scripting section.