Author Topic: Specification changing by itself  (Read 464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JasonCaronTopic starter

  • Active Member
  • **
  • Posts: 5
  • Country: ca
  • Gender: Male
Specification changing by itself
« on: Jun 29, 2020, 07:43:35 PM »
Hi guys ,
Maybe someone could help me out with this. As soon as I open an item the spec keeps changing. Can anyone explain to me why this happening and how I can correct this? I'll put a short video to show you what I'm talking about.

http://somup.com/cY1UFcQglu

Thx in advance

Offline SA123

  • Active Member
  • **
  • Posts: 20
  • Country: ae
  • Gender: Male
Re: Specification changing by itself
« Reply #1 on: Jun 30, 2020, 12:35:06 PM »
Hi Jason.

Is that changes by, selecting all items,right click-Change specification  ??

Offline tvtinbender

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 75
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: Specification changing by itself
« Reply #2 on: Jun 30, 2020, 06:59:44 PM »
I would wager that these parts are on a Service which is pushing the spec as soon as you refresh.
Troy VanSanten
Hermanson Company
Fabrication CADmep/ESTmep/CAMduct

Offline JasonCaronTopic starter

  • Active Member
  • **
  • Posts: 5
  • Country: ca
  • Gender: Male
Re: Specification changing by itself
« Reply #3 on: Jul 01, 2020, 02:42:59 PM »
SA123
If i do right click and setup the spec i want before editing the piece ,it will stay to the new spec thats ive put .

tvtinbender
How i could check this ? I'm pretty new to CAMduct ,so still in a big learning curve ;)

Thanks for your time guys btw ;)

Offline Jona

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 52
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: Specification changing by itself
« Reply #4 on: Aug 14, 2020, 05:47:36 PM »
To see an items service - Right click the item>properties> item tab.

To be able to look at the service for all items select the Job Contents tab, them items tab,right click in the items window and select Customize. Find item Service Name in the left window, select it,and then move it to the right window with the arrow that points to the right. 

Offline JasonCaronTopic starter

  • Active Member
  • **
  • Posts: 5
  • Country: ca
  • Gender: Male
Re: Specification changing by itself
« Reply #5 on: Aug 24, 2020, 04:36:34 PM »
Alright thx a lot