Author Topic: CID#937 disappears after running lisp  (Read 1254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline breynoldsTopic starter

  • Active Member
  • **
  • Posts: 22
  • Country: us
  • Gender: Male
CID#937 disappears after running lisp
« on: Dec 09, 2011, 07:44:33 PM »
Version 2.41.142.sp3 lok 21.  AutoCad 2010. Vista.

When we run this simple lisp, we lose our CID#937 sub-assembly grills. They are still there in the drawing after running this lisp, but disappear after we save, close, and re-open. Presently, we copy to base point all CID#937´s, run the lisp, save, close, reopen the drawing, paste the CID#937´s back into the drawing, save, and close.
Any ideas?  (I know enough about lisp to know I know nothing about lisp)

Offline VirtualPilot

  • Premier Member
  • *****
  • Posts: 6418
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: CID#937 disappears after running lisp
« Reply #1 on: Apr 30, 2018, 09:00:39 PM »
This is starting to happen to me on REL 18, save drawing, reopen and some CID#937 will be gone from the drawing, not all of them maybe one or two and every time randomly, never the same...  >:(
Santos Cedeno
CAD/BIM Mgr - DIXIE Metal Products
Adesk Design Suite 2016 - FAB CAD - FAB CAM - FAB EST / SP 4
DELL T-5810 Intel Xeon 3.50Mhz - 16Gig RAM - 4Gig AMD FirePro 5100 - W10/64 - 1T HD

Offline VirtualPilot

  • Premier Member
  • *****
  • Posts: 6418
  • Country: us
  • Gender: Male
Re: CID#937 disappears after running lisp
« Reply #2 on: Jun 04, 2018, 02:26:13 PM »
Any news on this??? It is still happening, worst part you never know where, they just magically disappear...  >:(
Santos Cedeno
CAD/BIM Mgr - DIXIE Metal Products
Adesk Design Suite 2016 - FAB CAD - FAB CAM - FAB EST / SP 4
DELL T-5810 Intel Xeon 3.50Mhz - 16Gig RAM - 4Gig AMD FirePro 5100 - W10/64 - 1T HD