XtraCAD.com

Fabrication CAMduct™ => CAMduct™ Users => Topic started by: JasonCaron on Jun 29, 2020, 07:43:35 PM

Title: Specification changing by itself
Post by: JasonCaron on Jun 29, 2020, 07:43:35 PM
Hi guys ,
Maybe someone could help me out with this. As soon as I open an item the spec keeps changing. Can anyone explain to me why this happening and how I can correct this? I'll put a short video to show you what I'm talking about.

http://somup.com/cY1UFcQglu (http://somup.com/cY1UFcQglu)

Thx in advance
Title: Re: Specification changing by itself
Post by: SA123 on Jun 30, 2020, 12:35:06 PM
Hi Jason.

Is that changes by, selecting all items,right click-Change specification  ??
Title: Re: Specification changing by itself
Post by: tvtinbender on Jun 30, 2020, 06:59:44 PM
I would wager that these parts are on a Service which is pushing the spec as soon as you refresh.
Title: Re: Specification changing by itself
Post by: JasonCaron on Jul 01, 2020, 02:42:59 PM
SA123
If i do right click and setup the spec i want before editing the piece ,it will stay to the new spec thats ive put .

tvtinbender
How i could check this ? I'm pretty new to CAMduct ,so still in a big learning curve ;)

Thanks for your time guys btw ;)